Дешавања

ПРЕДАВАЊЕ НЕНАДА ОГРИЗОВИЋА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

ПРЕДАВАЊЕ НЕНАДА ОГРИЗОВИЋА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

ТРИБИНА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

ТРИБИНА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

ПРОМОЦИЈА КЊИГА РАДМИЛЕ ДРОБАЦ

Градска библиотека Вршац је у сарадњи са Вршачким књижевним клубом у четвртак 01. јуна организовала промоцију књига Радмиле Дробац. У програму су поред аутора учествовали и академици Слободан Јарчевић и Ђоко Стојичић, потом Мирослава Петровић из издавачке куће "Мирослав",  као и књижевник Слободан Ђекић. За музичку пратњу на гитари побринуо се Никола Бенгин.

ПОДЕЛА ЧЛАНСКИХ КАРТИ УЧЕНИЦИМА ПРВОГ РАЗРЕДА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

Градску библиотеку Вршац посетили су ђаци прваци свих вршачких основних школа. Том приликом, уз представљање фонда дечијих књига, подељене су им и бесплатне чланске карте како би малишани већ на почетку школовања стекли читалачке навике.

НОЋ МУЗЕЈА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

Градска библиотека Вршац се у сарадњи са Удружењем љубитеља старина „Феликс Милекер“ прикључила манифестацији „Ноћ музеја“, са изложбом слика немачког сликара Ота Павличека.

Изложбу је свечано отворила Маја Качарић, директор библиотеке, а нешто више о Павличеку и његовом раду посетиоци су могли да чују од Иване Милошевић, професора ликовне културе. Аутор је видно задовољан организацијом и посетом решио да своју слику „Краљ орао“ поклони Градској библиотеци.

Радове Ота Павличека ће посетиоци моћи да погледају у читаоници градске библиотеке и током следећег месеца, а како је изложба продајног карактера, Вршчани ће имати прилику и да купе слике овог несвакидашњег аутора.

Контакт

Градска библиотека Вршац
Светосавски трг 2, 26300 Вршац
Тел: 013/832-955
e-mail: bibliotekavrsac@mts.rs

Радно време
Од понедељка до петка 07:30 - 20:00 сати, суботом 8:00 - 12:00 сати.

 Потврђујем тачност података

Маилинг листа

Питања

Питајте библиотекара и добићете одговор у најкраћем могућем року.

2018 © Градска библиотека Вршац - Сва права задржана
Top