Дешавања

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ АЛЕКСАНДРЕ МИХАЈЛОВИЋ „КРОЗ ПРСТОХВАТ ЦИМЕТА“

ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА ВРШАЦ ОРГАНИЗУЈЕ ПРОМОЦИЈУ КЊИГЕ АЛЕКСАНДРЕ МИХАЈЛОВИЋ „КРОЗ ПРСТОХВАТ ЦИМЕТА“

САЛОН ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ, ЧЕТВРТАК, 22.06.2017. У 19.00

ЗАВРШЕНА ШЕСТА ПО РЕДУ „МАЛА ШКОЛА НЕМАЧКОГ ЈЕЗИКА“ У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

У понедељак 12. јуна, у просторијама Градске библиотеке подељене су дипломе деци која су успешно завршила шесту по реду „Малу школу немачког језика“.

Због великог интересовања деце и родитеља, ова бесплатна акција, првобитно замишљена као једнократна, наставиће се већ у септембру са почетком нове школске године.

Циљ наставе остаће исти као и до сада, а то је да се малишани на лаган и забаван начин упознају са основама немачког језика.

Tрибинa „Студирам, путујем, упознајем Европску унију“ у Градској библиотеци

Градска библиотека у Вршцу била је у оквиру пројекта ЕУТЕКА – ЕУ у вашој библиотеци домаћин трибине „Студирам, путујем, упознајем Европску унију“ на којој је представљен програм „Еразмус плус“. Ученицима и професорима вршачких средњих школа представљене су могућности за студирање и волонтирање у земљама Европске уније кроз програм „Еразмус плус“ преко којег Европска унија пружа подршку Србији у домену младих и образовања.

О томе како млади људи из Србије могу део својих основних и комплетне мастер студије бесплатно да заврше на неком од универзитета у Европској унији говорио је Горан Богуновић из Фондације Темпус која у Србији управља програмом „Еразмус плус“.

О свом искуству са програмом „Еразмус плус“ говорио је и Алекса Урошевић, студент Високе школе струковних студија за васпитаче „Михаило Павлов“ у Вршцу који је посредством овог програма део својих студија похађао у Румунији.

Градска библиотека у Вршцу је једна од 48 чланица „ЕУТЕКА“ мреже библиотека из целе Србије које вредно раде на томе да грађани Србије буду што боље информисани о Европској унији и процесу придруживања Србије ЕУ. Ова трибина је део тих активности.

ПРЕДАВАЊЕ НЕНАДА ОГРИЗОВИЋА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

ПРЕДАВАЊЕ НЕНАДА ОГРИЗОВИЋА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

ТРИБИНА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

ТРИБИНА У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

Контакт

Градска библиотека Вршац
Светосавски трг 2, 26300 Вршац
Тел: 013/832-955
e-mail: bibliotekavrsac@mts.rs

Радно време
Од понедељка до петка 07:30 - 20:00 сати, суботом 8:00 - 12:00 сати.

 Потврђујем тачност података

Маилинг листа

Питања

Питајте библиотекара и добићете одговор у најкраћем могућем року.

2018 © Градска библиотека Вршац - Сва права задржана
Top